Test Drive BMW Seria 3

Test Drive BMW Seria 3

După 3 zile cu noul “3” e cazul să vină și o concluzie. Sau mai multe … Acum, cât încă e cald motorul … În primul rând, marele regret că n-am apucat să-l scot și pe el în lume, la sosea. L-am tooot frecat prin București, că dacă ar fi avut un soft mai vulgar și nu unul așa rafinat, cred că mi-ar fi tras direct o înjurătură, să se audă în toată intersecția.

Păi cu roțile alea indecent de mari și mișto pot eu să-l mint că e pe Autobahn, când el bombăne blocat pe Barbu Văcărescu? Neh!

Dar chiar și așa, am înțeles transformarea. Evolutia! E mai clară ca poza mea de la profil. Am avut vechiul model doi ani jumate, știu totul despre el. Ăsta, ei bine, ăsta e în cu totul altă ligă. E mult mai “5” la feeling-ul general, ceea ce e genial, dar păstrează precizia și agilitatea veninoasă a oricărui Seria 3 din istorie.

Materialele sunt de o robustețe și calitate maniacale. Mult peste ce aveam la precedentul. Practic, pe orice pui mâna la interior, pui mâna pe tanc îmbrăcat în catifea. Minunat la pipăit, de nedistrus la tăvălit.

Să fie clar. Am alergie la motoarele diesel în 4 cilindri. Moartea pasiunii. Nu le-nghit. Whatever, nu le înghițeam. Pentru că, minune, ăsta micu’ m-a făcut să uit că plimb “tractorașul” după mine.

I-au făcut ceva … ceva magie … voodoo, nu știu! Băi, nu mai vibrează! Deloc! Punct. Nici la ralanti, nici la rece. Nimic, nada. Insonorizare de mare clasă, gen. Știi ceva? Nici Seria 5, cu modelul anterior, nu reușise așa rafinamente cu motorul ăsta. Nota 12!

Relația mea cu noul 3 s-a terminat abrupt când a trebuit să-l predau, evident. Dar o să folosesc vrăjeala aia ieftină ca să-l mai văd o dată.

“Darling, ți-ai uitat ceva la mine, trec să-ți aduc.”
Căscat cum sunt, am uitat în portofel un fel de cartelă a mașinii. E un backup pentru împrăștiați ca mine. Uiți cheia mașinii acasă, la birou sau la gagică și ești foarte grăbit? Nu-i panică, ai în portofel cartela asta cu care descui și pornești mașina fără să ai nevoie de cheie. Poți s-o recuperezi mai încolo. Nu că e wow? Ce pretext mișto să mai treci o dată pe la ea saaau, și mai tare, ce motiv bun să nu te mai întorci la birou! Hehe!

Mulțumesc încă o dată, Alex Seremet!
Numai la prostii mă învață “fetele” tale …

Up Next

Related Posts