Test Drive BMW Seria 2 Gran Tourer

Am luat la test drive BMW Seria 2 Gran Tourer, dat fiind faptul că de ceva vreme caut mai „multă” mașină. Ca să-ncapă jucărelele, păpușile, trotinetele, caruțul și alte încă vreo trei mii de chestii … părinții știu ce încerc să spun. Dar vreau să simt că mai și conduc, nu doar că mă deplasez cu un fier pe 4 roți.

Așa am dat de cel mai … nonconformist (ca să nu zic ciudat) BMW: Seria 2 Gran Tourer.
Nu te dă pe spate cu formele. Din lateral ar fi bine să-l privești doar dacă n-ai alergie la monovolume. Totuși, te aburește cumva și te invită să fii curios și să-i faci o vizită.

Surprizele încep chiar de la intrare: portiera se închide cu un sunet atipic. Nu mai e acel „buf” sec și înfundat, arhicunoscut, ci e un … „clink” nou și ceva mai sofisticat. Interiorul arată al naibii de bine, îmi pare chiar jucăuș. E revanșa pentru linia laterală, ții minte … :).

Stai super comod pe niște scaune ferme, dar foarte ok profilate. În plus, sunt 7! Da, poți opta pentru încă 2 scaune suplimentare și te-ai scos cu 7 locuri! Bine, nu e ok să știe neapărat și soacra treaba asta …

Ai atât de mult spațiu încât, dacă se-ntâmplă să fii singur, ești tentat să oprești prin stații, să mai salvezi oameni de „sauna” RATB-ului.

Nu știu cum merge când trage doar fața (aici chiar sunt curios), dar cu x-drive e la fel ca frații lui: incisiv, stabil și precis. Se încăpățânează să stea perfect pe viraje, oricât de pilot te dai. Asigură-te că soacra n-are rău de mașină … sau nu, hehe!

Trei zile l-am alergat mișelește și n-a „sărit” de 7,5 la sută în trafic de București.
Nu sunt fan diesel, dar noul motor de 2 litri e superb: 190 de cai foarte silențioși. Te prinzi că e nou pentru că sună foarte bine la orice turație și nu mai „ronțăie” îmbufnat. Sună a 2015!

Pe scurt, un „dubios” pe care, dacă înveți unde să-l cotrobăi, îl vei găsi genial de funny și de practic. Am pus și câteva poze, ca să avem ce bârfi, gen.

Up Next

Related Posts